Alla inlägg den 3 maj 2011

Av Sara Lindqvist - 3 maj 2011 20:32

Idag har jag en såndär dag igen, som jag inte haft på ett bra tag. Ledsen, besviken, trött, grinig, överhungrig, smärta överallt, mm typ allt på en gång liksom!


Man kanske inte ska släppa in någon så jättenära in på livet? Men alla behöver vi väl vänner, men jag känner inte att jag är din vän längre, du är inte den jag lärde känna och du låter nog inte mig hjälpa dig och är total off och på det sättet kan du inte finnas där för mig heller. Det känns i hjärtat men vi kanske har vuxit ifrån varandra och det är så det är.


Jag har en fin bästa vän och hon är så himla bäst som står ut med mig och jag hoppas jag får träffa henne till helgen, får hoppas att hon inte jobbar! Skulle vara lite surt det. Jag är rädd att jag håller för mycket inom mig, för som jag skrev överstående text så kan man inte hjälpa någon om den inte låter det och ibland kanske jag inte gör det, fy bubbla va jobbigt.


Men jag hoppas allt löser sig. Jag ber. Jag gråter. Sen ber jag lite till.


Till helgen är det nu eller aldrig. Blir det ingenting av någonting så tänker jag gå vidare, efter snart ett år är det kanske dags. Händer det inte till helgen så händer det aldrig, så är det bara! Har egentligen tagit för lång tid att inse det men jag kan inte ge upp förns sista stråt är draget. Du betyder för mycket!


Nog om all skit.


Idag har jag jobbat tre timmar på förmiddagen, tränat med Olivis, kört med mamma. Har varit en grymt dryg dag! Har inte varit det på länge så skönt att den snart är slut :)


Imorgon har jag soooooovmooorgon! ;D gött som bare den alltsååååÅÅåå.

Träna med Olivia, Köra med mamma och jobba kvällen, men jisses va sorligt, mina dagar ser typ lika ut. JAJA! Kommer nog gå lite fortare imorgon :) Hoppas jag.

Av Sara Lindqvist - 3 maj 2011 11:59

Tror jag ska börja blogga här igen eftersom det krånglar på blogg.se, går ju inte att ladda upp klipp efter ordning :(  tummen ner för det.



i hear your voice and all the darkness disappears.


want you, baby i want you, and i thought that you should know that i believe. you're the wind that's underneath my wings, i belong to you, you belong to me.

you're the piece that makes me whole.

 

så fin låtis :')

 

____

 

NU: träming med olivis

SEN: köra med mamma.

 

hoho, hejråå.





Presentation


Sara 21 år och hela livet framför sig! Just nu händer det inte mycket.. det rullar på. vikarie på servichuset, nyss börjat plugga till usk, umgås med vännerna och långa promenader - livet dä. puss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards