Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Sara Lindqvist - 26 maj 2011 21:44

Tycker faktiskt om livet just nu, tror det är ett tecken att det kanske är menat att jag kanske.. lite ialla fall.. ska vara lycklig. Självklart finns det några bitar till som skulle kunna falla på plats meeeeen jag känner att jag mår bra nu ialla fall, mot vad jag gjort annars :)


Idag har jag, mamma och mormor varit i karlstad en sväng. Lite bergvik, lite biltema, lite våxnäs, lite illand och lite forshaga! Mormor fick tag i en bil, yeeees, vilket betyder att jag köper hennes till veckan, gött mos alltså. hoho. Kan bli roligare resor i sommar det. Sommarn ska bli bäst har jag bestämt! :D


kom hem klockan sju och då kom Agneta & Jennie med en lite present, gullefisar alltså :') blir så glad! sen så besökte jag tine en sväng.


Imorgon ska vi två plus liambus till karlstad på äventyr, så sjukt spännande alltså. Blir att köra vovlo i helgen, hehe.


Ska sova. För imorgon blir det frissan på morgonen :)

Av Sara Lindqvist - 26 maj 2011 11:45

Här har man orkat sig upp kvart över sex i tre dagar så kommer den där sovmorgonen man länktar efter, får man sova då? Nej men inte då.


Klockan åtta hör man nått som låter och undrar om de är nått fel i lägenheten men då sprutar dom vatten och gör rent taket precis bredvid ballkongen, man orka!!!! Sen dess har jag inte orkat sova så blev liten dryg förmiddag.

Sen ska jag inte dra innan två heller eftersom mormor och jag ska till k-stad men vi bestämde oss för att vänta på mamma som slutar två.

En promenad med fonzie skulle de bli vid ett ialla fall men tror jag går iväg nu, hehe.


Och btw så har jag inte drömt att jag fick körkort, det hände ju faktiskt! ;) haha!


Redan fredag imorgon juue!!! Länktar faktiskt till imorgon eftersom jag ska klippa mig, eller Katrin ska klippa mig. Ska bli så himla skönt! :)

Sen ska nog jag och Tinebus åka till karlstad och handla lite mat, hoho.

Sen blir det jobbet på kvällen, supernajs! Saknar det när jag inte vart där på ett tag. Fem dagar sen eller nått men snart blir det mycket framöver, wihoo.


Ha en bra dag, ska jag ha ialla fall! :)

Presentation


Sara 21 år och hela livet framför sig! Just nu händer det inte mycket.. det rullar på. vikarie på servichuset, nyss börjat plugga till usk, umgås med vännerna och långa promenader - livet dä. puss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards