Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Sara Lindqvist - 24 januari 2010 19:35

kanske inte trix men ialla fall tvätt och fix, det kan jag lova.


Klockan tolv började vi tvätta och var klara fem i sex så det blev en den omgångar och det är helt sjukt vad man samlar på sig på en vecka, men duktiga är vi som tvättar. vuxenpoäng (leder över M nu, mihihi)


Sen emellan man väntade på tvätten så fixade jag lite i lägenheten, diskade och plockade med småsaker så nu står det inte nått på golvet ens *stolt* hihi.


Ikväll blir det inte mycket alls. Skola imorgon redan klockan nio.

Men ska väl kolla på johan falk ialla fall :)


over and out

/S'

Av Sara Lindqvist - 24 januari 2010 13:22

jag trodde det inte, det fanns inte ens i min dröm, för allt var verkligen helt mörk. jag antar att det har lite vart som kärleken. man träffar en som man tror är den rätta men det blir slut ändå... det går en tid och man träffar andra men ändå i slutet hamnar man ihop med den som man känt starkast för.


så är mitt vänskap med denna personen. jag trodde inte jag kunde känna så för en vän, men det är verkligen så himla starkt.

för var jag än är, hur det än är så finns hon alltid där. hon skulle komma hit direkt om jag bad henne, det vet jag, det känner jag i mitt hjärta.

sen hur hon än mår så bryr hon sig alltid om mig ändå. för mig kommer det alltid vara du, den speciella vännen. betyder allt du gjort för mig, för du ser alltid mina osyliga tårar.



just nu har jag fyra vänner jag litar på till hundra procent. alla andra känns bara så himla långt borta. jag orkar inte kämpa för dom längre. det gör jag inte.


och på tal om kärleken, den träffar andra men kommer alltid hitta tillbaka till någon annan. tror detta är sant vid mitt läge, och jag vill inte komma på erat bröllop. även om drömmen var tvärtom, i drömmen valde han mig. jag ville inte vakna upp.


i drömmen mådde jag bra. jag ville inte vakna upp.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Sara 21 år och hela livet framför sig! Just nu händer det inte mycket.. det rullar på. vikarie på servichuset, nyss börjat plugga till usk, umgås med vännerna och långa promenader - livet dä. puss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards