Alla inlägg under augusti 2010

Av Sara Lindqvist - 14 augusti 2010 10:30

    


På söndagkvällen kom vi till breedäng och då började vi montera ett skåp inga-lill skulle ha. Det var riktigt kämpigt! Vi började typ halv åtta och halv ett gav vi upp för kvällen. Och då såg det verkligen mörkt ut.


  


Mozart va att lite nyfiken :) sötis han är. Han hoppade dock på mig typ två gånger men han är söt ändååå!



Efter många om och men så tror jag vi blevv klara vid halv elva på måndagen! Vi blev jättestolta faktiskt och ändå så var det hur kul som helst, även om det såg mörkt ut kvällen innan, he he.



På tisdagen drog jag & Maria till grönan redan efter tio och det var så himla fail! 'det hände en grej' haha ha ha ha. Bara jag & Maria som kommer se det roliga i det där och dom som vet vad som hände kanske 8) hehe, ojoj.

Anyways, i stan var vi lite under dagen tillsammans med mamma. Skärholmen blev det också.

På eftermiddagen åkte vi till bredäng en halv timme innan vi drog till stan igen och var till grönan (igen) och sen var de nån kultur festival som vi kolla lite på, vi gick mest runt för vi ville ha nått och göra, blev ganska lyckad kväll faktiskt!



Sista dagen i huvudstaden blev en dag på stan. Lunch i gamla stan och det var helmysigt det. Som tradtion går vi och köper ben and jerry's glass i gamla stan men vi orkade verkligen inte :( superkasst, men men! en mysdag var det och det var inge kul och komma hem.


Tack för tre och en halv dag, det har betytt så mycket, roligaste som hänt på hela sommaren tror jag. Vart så skönt och komma bort från allt.

puss.


_____


På torsdagen gjorde jag 13 arbetstimmar på jobbet. Åt först halv fem och hade jätteont i armen. Det var en ganska jobbig dag men det gick bättre än vad jag trodde. Faktiskt.

Igår kväll blev det jobb också och det gick sådär, men men. Det gick ialla fall.

Idag, eller nu ska jag åka till jobbet, bara tre timmar skönt nog och imorgon är jag ledig! Ska bli så himla skönt. Ska ju fira bästaste ko-bullöhn ikväll, hostan är bättre så det blir nog nåra groggar ;)


PUSS!          

Av Sara Lindqvist - 13 augusti 2010 22:12

Imorse ville jag verkligen inte vakna, jag är så sur och arg för att ögonen öppnades och jag var vaken, det var som någon gick på mitt hjärta och allt krossades. Jag ville inte vakna för allt va så himla perfekt, mer än så perfekt kommer inte en dröm bli igen och absolut inte verkligheten. So perfekt och glädjerus i hela kroppen, loved it!


Men tillbaka till verkligheten fick det lov att bli och jag tycker det känns sådär. Jag tänker på dig för mycket och jag vet inte varför. Fast cykelturen på väg hem från jobbet tänkte jag 'saknar jag dig verkligen lika mycket nu?' och grejen är den, nej det tror jag inte jag gör.

Hur mycket jag än kommer kämpa så kommer det inte gå, men jag vet att jag kan släppa taget om jag slipper träffa dig, för det är då allt komer komma, fast nee, det kommer ändå. Det är nog därför jag gillar att jobba, tankarna kommer inte lika lätt så det är oerhört skönt!


släpp, släpp, släpp taget. i love to! hm.


puss.


bilder och så från sthlms resan kommer nog imorgon, ne söndag? vet inte, vi får se! kalas imorgonkväll, wiho!


puss igen.

Av Sara Lindqvist - 8 augusti 2010 09:56


and I do all the things

I have to keeping you off my mind

but when I think i'll be alright

i'm always wrong.


but when I think i'll be okey

i'm always wrong now





Av Sara Lindqvist - 7 augusti 2010 18:18


The night is calling out your name
Sharp like an arrow's aching pain
But you escaped the tears I cry
Escaped the misery of mine
I close my eyes and dream of you
Cause there's a fire that never will burn out


There's a rock fallin from my heart
When you call my name
And the world around us falls apart
But we stay the same

We were togheter night and day
We use to share a million dreams
We had a language of our own
We were the lovers in the night
Still close my eyes and dream of you
Cause there's a river that never seems to dry


There's a rock fallin from my heart
When you call my name
And the world around us falls apart
But we stay the same


There's a rock fallin from my heart
When you call my name
And the world around us falls apart
But we stay the same

 

__________

 

Så sjukt fin låt.

så fin. så fin.

önskar jag kände så, jag känner mig annorlunda för jag tror jag tänker släppa taget. Jag orkar faktiskt inte mer, man ska kämpa för det man vill ha, det ska man men inte när det inte är värt det.


Stockholm imorgon, wooohooo. happyigast (a) he he he.

veckan kommer bli grymt, juppjuppjupp.

humle&dumle - vi hör ihop vi <3

Av Sara Lindqvist - 6 augusti 2010 21:21

It's funny how easy you can mess me up!


Av Sara Lindqvist - 5 augusti 2010 13:18

Jag blir så sällan sjuk så det är helt sjukt, he he.

Nej men de började igår med massa halsont och i natt har jag hostat och varit allmänt krasslig liksom.. -.-

Huvudvärk och illamående är jag också, jag som tänkte träna lite kanske och tillochmed baka lite bullar, men orken finns verkligen inte när huvudet bara bankar och så, jättejobbigt. hm.


Tänkte bjuda på lite bilder från dom senaste dagarna :)


   


Brolle kom till sunne i onsdags, en vecka sen igår. Helt sjukt vad fort det går. Han var ialla fall så himla kung på scen!! Himla bra och det var inte sista gången jag betalade flera hundra kroner för att kolla på han, han är värt varenda krona. BÄST! :* <3 Sen att uppleva tillfället med Maria är inte så dåligt det heller så tack för att du följde med :)



Frykdalsdansen, jag skulle inte sätta min fot där iår 8) blev dock tre dagar utav fyra, hoppsan hejsan då! he he he. Torsdagen var det mycket trevlig sällskap. Catrin, Fredrik, Johan & Per. Sen va Inger, Christer, Monica och Kalle där en stund. Hihi.

Lördagen blev det också och det blev med munkfors-gänget. Sötisarna Emma, Johanna och Frida, dom försvann hela tiden från mig så det var inte mycket till gemenskap där inte. Men jag hade det trevligt ändå ;) he he he. miss <3

Anyway så strulade de verkligen till sig med skjusen hem men som tur finns Fredrik och Johan till. Fin fina killar det. sjukt tacksam!


        


Rättvik i tisdags och det är alltid trevligt att vara där. Blev lite kär i denna bil, så sjukt snyyyygggg. mmh. puss. haha.


____


Ligga och vila innan jag ska möta mamma tror jag.

Imorgon ska jag jobba och hela helgen sen drar jag till sthlm på söndag eftermiddag och stannar där i veckan! SÅ hoppas de känns bättre då.



Av Sara Lindqvist - 2 augusti 2010 21:07

Innerst inne visste jag nog vad jag kämpade för, det var värt det eftersom det gick bra. Innerst inne, det tog tid, det kommer ta mer tid men det känns så himla bra. Kändes lite som på film tillochmed, lyckorus, verkligen.


<3


Idag har jag dängt humle i mas ;) haha.

blev jättesugen på våfflor när jag kom hem så mamma och jag skulle ha myskväll när vi va ensamma tänkte vi men fel dä tydligen.

Våfflorna brände fast alla gånger så inga våfflor. Hur ska vi göra tänkte vi? Jo, men då fick vi väl slänga i en pannkaksmet då, typiskt nog. Lagomt sura var vi, haha.

kommentaren efter blev i kör 'goda våfflor det här du...' haha, ojoj.

Men då blev det såhär att jag tröst åt tre styckna jättesnabbt så är proppmätt, jisses. Hade bara ätit en smörgås innan också och lite glass... gaaaaah, jag förstör min mage!


Imorgon blire rättvik :)

blir nog trevligt.

Skönt att komma bort under en dag om inte annat.

Presentation


Sara 21 år och hela livet framför sig! Just nu händer det inte mycket.. det rullar på. vikarie på servichuset, nyss börjat plugga till usk, umgås med vännerna och långa promenader - livet dä. puss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards