Alla inlägg under februari 2010

Av Sara Lindqvist - 8 februari 2010 21:45

tycker både söndagar och måndagar är lite halvsega för min smak.


så jag är rätt glad att jag hade 9.15-12.00 passet idag så man fick åka hem tidigt istället. bara hem snabbt, för c drog mig tillbaka till stan, men det gick fort så hemma igen vid halv tre. pluggpluggplugg. fuck, den boken på engelska är asjobbig, jag dör snart.


imorgon blir det sovmorgon och en dryg eftermiddag tyvärr men då är det HELGEN :D :D hihi, ganska soft vecka, men temtamen är typ snart plus att det är seminarium nästa måndag så wohoo för den ledigheten, hihi.



Av Sara Lindqvist - 7 februari 2010 19:35

söndagar är ju verkligen en positiv dag, inte. neppnepp.


böckena öppnadees ju i eftermiddags efter ha varit lite på hyllan på fredag och lördag. kändes lite skönt. och vad som kommer känna ändu skönare är att bara går måndag och tisdag till veckan, sen är man ensam i helgen också.. blir mycket läsa för det börjar dra ihop sig till temtamen, usch. vet inte om ja vill, men måste ju tyvärr.


imorgon blir min kära vän, Sanna 20 år, så himla stort och hon växer ju så himla mycket, snabbt. tycker inte de va längesen vi spelade 'bandy' på vintern. saknar det! saknar henne. men hoppas hon får världens bästa dag, det förtjänar hon verkligen.


nej, wallander ikväll blir det nog :)

Av Sara Lindqvist - 6 februari 2010 11:24







Känns ju inte sådära jätteroligt att min mobil STENDOG igår, den slutade bara att funka... lett som bare den. jag kommer inte klara av det hära. ja som smsa M så mycket nu och jag måste för att klara mig igenom dagen! skitskitskit.


måste få en ny, men kan inte med min kass februari-ekonomi.. så får vänta till den 25de och beställa. om ja inte får tag i pengar på annat sätt, men jag orkar inte. åh. skit.


jag tycker det ska börja gå bättre inte SÄMRE. suck...


  

Av Sara Lindqvist - 5 februari 2010 19:02

jag är egentligen trött på allt om jag tänker efter.ehmu


Idag sov jag till elva, vilket var otroligt skönt måste jag säga. Sen lite tv-tittande och halv ett gick jag ut på en långpromenad och under den promenaden så orkade jag till och med att jogga en liten sväng :) kände mig otroligt hurtig måste jag säga, men det var väl bara då. haha.


Nu börjar jag bli sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, säng tidigt idag, efter lets dance blire nog skulle jag tro. mmh.


annars händer det inte mycket, ne ne.


over and out.

/S'

Av Sara Lindqvist - 4 februari 2010 22:04

.. ANDERS BAGGE!! lätt, han är för kul!


ruligaste måste nästan varit när han & Andreas åkte bob och han vann:


- Men vi skulle ju köra först till tio ju!

- Imorgon..

- Okej


och innan oxå 'men jag är jätte mörkrädd ju' haha, plutten!

HAHA. jag dör här lite, han är för kul.


  

Av Sara Lindqvist - 3 februari 2010 14:30

jag börjar bli riktigt trött på folk som säger 'förlåt' jag börjar höra det allt för ofta och jag vet knappt vart jag har någon längre. visst, jag kan också vara sån, eller jag brukade vara det, men jag anser att jag har skärpt mig.


jag tycker det är så fail att tro det bästa om ALLA. det har jag också slutat med, helt sjukt vad man har trott bra om alla och det är så fail.


jag har verkligen tänk dom senaste dagarna.. från att lita på över hundra styckna (typdyp) till typ fem. haha, sjukt. men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta och ibland vill ja be alla dra åt helvete men jag vänder mig om och går istället.



BÄÄÄJ!

Presentation


Sara 21 år och hela livet framför sig! Just nu händer det inte mycket.. det rullar på. vikarie på servichuset, nyss börjat plugga till usk, umgås med vännerna och långa promenader - livet dä. puss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards