Alla inlägg under april 2010

Av Sara Lindqvist - 12 april 2010 22:44

nu är jag tillbaka i v-ås efter fyra timmars buss resa i den fin fina vädret och det gick galet fort ändå tycker jag. pratade med c på vägen hit också och det var trevligt och efter valborg ska jag få grejerna jag beställt på hennes 'hälso-party' trevligt trevligt.

så nu ikväll har jag bara varit trött och jag & c har gjort lite såsfärskött ;)


anyways, i helgen har man gått och fyllt 20 år och grejer och jag måste säga att jag hade 20 ÅRS KRIS och alla trodde jag var helt bakom flötet men herregud, va roligt är det när alla säger att de går fortare till 30, men ge er, jag börjar bli gammal och jag gillar det inte! haaha, ja vill vara liten eller nått, haha.

 men fick en klockren present och alla som känner mig JÄTTEVÄL vet hur klockrent det är, haha.


  

SaraHotLine600

Quick and cheap

Värmlandstrafik

HAHAHAHAH.... amazing, totalt klockren och jaaa.. påhittiga ni är :*

fick en keps som de står samma sak på :)


  


massa fin fina grejer fick jag oxå typ som:

en soda stream (<3), tekoppar, godis, pengar, alkohol, alkohol (haha), minnes pärm, ett minnes bildspel och massa annat fint, jag är så tacksam så jag är tårögd. love u all typ! åååwh. kärlek kärlek.

och jusste, mamma hade varit på en konsert med timo räisänen och hon hade köpt ett örngott så hade han signerat det och typ skrivit i en pratbubbla *SARA' och när han frågade vem de vad till så sa mamma 'det är till min dotter som fyller 20 år på lördag' (tror hon va där lördagen innan typ) och han bara 'åh, ge henne en extra stor kram från mig' värsta glad typ. han verka vara härlig som mamma beskev det, så får väl fatta upp ögonen lite mer för han nu, har inte lyssnat på han så jättemycket men tycker ändå det var sjukt cool present ju :)


  


vet att datumen är fel på bilden meeeeen ändå.

ialla fall, dagen va jättebra och festen blev lyckad oxå om man tar bort ett kapitel men jag är så tacksam för dom som kom oxå! ni är så himla bäst.

NI ÄR LYCKA FÖR MIG <3

världens bästa vänner är vad ni är, pusspusspuss!


imorgon drar jag till sthlm och stannar till på söndag och kommer vara lite oaktiv tror jag men jag ska ha det jättebra, sådeså.


HADE SÅ BRA VA.

Av Sara Lindqvist - 9 april 2010 11:06

ego mig och skriva den rubriken egentligen meeeenn...


seg förmiddag är det verkligen för jag vill att E ska höra av sig så vi kan glutta på lokalen! :') hihi. Men får väl vänta till efter lunch kanske, så kanske ska göra mig lite mat.

sen vid tre kommer ju det besök från gbg också, efter det ska jag handla lite och sådär! sen blir det att göra tårtbotten och ha extra mysig fredagskväll!


imorgon är det en stor dag, för man fyller ju faktiskt inte 20 år varenda år, så är det faktiskt.. så jag & E ska hjälpas åt att tömma bolget lite, hoho.

kommer bli en ganska okej dag gissar jag på! hihi, ja är så töntig men ja tycker om att fylla år, haha!


  


HA EN TREVLIG HELG MINA FÅ SÖTA LÄSARE!

<3

Av Sara Lindqvist - 8 april 2010 20:29

Idag klockan tjugo i elva anlände mormor från sthlm till v-ås och hämtade mig. Vi körde raka sträckan fram till kopparberg och åt lite mat där. Den va sådär men billig och bra typ.

Sen utan att stanna ända fram till munkerud och då var det bara att ställa in grejerna och åka bort till hagfors med E & Syrran, trevligt värre.

Vi köpte TIO chipspåsar, SEX drickor och brännskivor. hua, pank, hurmf.

Men vi bestämde oss för att käka pizza och det var inte helt fel.


Väl hemma fick jag ett påsk ägg, hihi. Mammaärsötisja. Men nu dissar dom mig helt här hemma. Kollar på antikrundan (som är förövrigt ett av dom sämst programen jag vet) och gör jobbgrejer. Men jag får väl äran och plugga då -.- hurmf. Men jag lyssnar på lugna favoriter <3 åh, så fint när man bara sitter liksom.


Imorgon ska jag och E kolla på lokelen vi hyrt på lördag och sen vid tre ska jag möta upp S som kommer från Göteborg!  Sen blir det väl lite fredagsmys skulle jag tro, hoho.


Jag har insett så himla mycket nu, det är helt sjukt.

Jag är väldigt glad.

Av Sara Lindqvist - 6 april 2010 18:54

Igår vid fem-tiden  började jag må så sjukt illa så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men efter lite sömn så gick det över men kom snabbt tillbaka och har en sån fruktansvärd ryggsmärta så jag vet inte om jag ska gråta eller skratta nästan... vi får hoppas att det blir bätte.


Igår vid ett tiden kom mormor hit till v-ås och bjöd mig på lunch i hälla och efter det fick jag ett påskägg, snällt nog.

klockan rullade på och vid halv tre ungefär åkte vi till min lägenhet och satt och pratade en hel del och det var väldigt behövligt.

När hon åkte hem så kollade jag på 'the notebook' för FÖRSTA gången någonsin (ja, ja vet att jag är efter) och den var så sjukt fin så. Så himla fin. Fin.

Ja, resten av kvällan hade jag bara ont och var illamående.


Idag har de varit föreläsning och juste, jag skulle inte säga så mycket om dom, men jag gillar verkligen inte denna delkurs, jag spyyyyr.

Resten av dagen har jag gått lite och vart till willy:s och handlat, inte mycket mera.


Imorgon är det förläsning på förmiddagen och så ska ja väl packa lite för värmlands tripp till helgen.


TAGGA LÖRDAG <3


  


Av Sara Lindqvist - 2 april 2010 20:44

jag vet inte vad som hänt med mig men positiva-sara är fast i det förflutna, förflyttad till en plats ingen kan hitta till. man kan inte gå, inte krypa, inte hoppa, inte åka bil, inte buss, inte flyg, inte någonting... jag skulle ge vad som helst för att hitta dit och hämta henne, vad som helst.


sen när slutade jag bry mig om påsk? jag älskar högtider! eller låt mig rätta mig jag älskade högtider.

jag sitter liksom själv i västerås när jag kunde haft en amazing helg i värmland med min familj, men jag valde att stanna här. jag är dum i huvudet.

jag ångrar inte att jag stannade för sanningen är den att jag har gett upp. i julas gav jag upp på allt vad nu högtider är.

dom som känner mig vet hur viktigt det är för mig att fira en alldeles traditionell julafton, en underbar påsk, en perfekt midsommar osv..

men inte längre, det är helt enklet whatever nu och det gör mig sad, jag kan gråta dagligen nummera, men vad gör det? precis.. pff.

var är alla egentligen? alla som en gång skrev 'jag finns alltid här för dig' vart är ni? ni kanske också är på den där platsen jag inte kan komma till.

jag saknar er ialla fall.  


en rolig nyhet har jag och det är att jag ska kolla på det nyaste supernatural avsittet som kom ut igår. (namnet på rubriken är det senaste avsnittet) och på tal om det... kan supernatural-teamet vara mer underbara eller? puplicera ett nytt avsnitt två dagar innan min birthdaaaay. superhappy och klart dom vet att jag fyller då 8) haha.


det bästa med påsk är självklart att det går sjukt mycket på tven!!!! kan ju knappt välja. just nu är de harry potter jag gluttar på, men sen är de ju så ska det låta och talang oxå, hoho.



Av Sara Lindqvist - 1 april 2010 21:04

hela denna vecka har det ju vart asnajs väder måste jag säga! eller under förmiddagen och så var det väl regn men hellre det än snö ialla fall... och på eftermiddagen blev det ju jättefint, så tio i sex tog jag en promenad och tio i åtta var jag tillbak så TVÅ timmar var ja ute, men det var så himla skönt och bara vara ute och gå. speciellt i vår-vädret och det krävs inte mycket till, så är snön borta1 stor skillnad, ohyes. förövrigt på dagen så har jag storstädat och jag kände inte ens igen lägenheten ju, haha. så fint blev det. supernöjdis. hih.


första april? nej, tack!! jag hatar denna dag, men kan inte lita på någon och det suger, man kan inte läsa i tidningar för man vet inte vad som är sant. nej, jag röstar för att denna dag ska bort, för den är bara jobbigt.

kalla mig tråkig och negativ men usch.

har faktiskt inte lurat någon och har inte blivit lurad heller och det är jag stolt över.


jag är sjukt trött så jag ska sova nu.

hoppas vädret är fint för en stan runda imorgon och en promenad senare.


Presentation


Sara 21 år och hela livet framför sig! Just nu händer det inte mycket.. det rullar på. vikarie på servichuset, nyss börjat plugga till usk, umgås med vännerna och långa promenader - livet dä. puss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards