Alla inlägg under januari 2010

Av Sara Lindqvist - 21 januari 2010 23:08

idag kändes det som en helt vanlig dag.

sov till tio tiden ungefär sen pluggade jag lite faktiskt innan jag gick ner till C på frukost. så åt vi det och sen begav jag mig upp tillbaka för att gör mig klar för en eftermiddag på skolan. Så vid ett åkte jag dit och var där från två till fem.


Diggar dennna förelänsning bäst än sålänge, hon var sjukt duktig faktiskt.


Hemma vid halv sex kanske och då var maten serverad, har en väldigt bra vän jag :*

en promenad hann vi med på kvällskvisten oxå, skönt värre var det och sen har vi spelat tv-spel typ hela kvällen.


imorgon ska vi ha fredagsmys. och på lördag, lördagsmys. hi-hi. skönt att vara ledig i helgen nu :)


over and out

/S' 

Av Sara Lindqvist - 20 januari 2010 15:07

... allt skulle vara så himla mycket lättare, jag skulle må så himla bra. för jag tänker på det varje dag. - du & jag.


Idag började jag redan kvart över nio och den känns verkligen att man inte gått i skolan på ett bra tag. jag var dödstrött vid sju redan och när ja pluggade i hagfors var ja vid bussen redan fem i sju. sjuktsjukt.

men nu går ja ju olika tider så det är lite svårt och få in en bra vana och så.


Dagens lektion var faktiskt väldigt intressant och inte ett dugg pinsam eller så. Tur att det inte är gruppindelningar än och så.. för alla känner ju varandra, jättesvår grupp faktiskt, men helt okej.


Imorgon har jag sovmorgon till kvart över två, sen slutar jag fem och då är det hälja :D väntar tills onsdag för då kommer MP på besöööööök!

och även nu till helgen ska jag och C ha myyyys :* me likey.


over and out

/ S'


Av Sara Lindqvist - 19 januari 2010 20:56

Det är inte alltid lätt att hitta i en stad man aldrig varit i mer än åkt förbi, det slog mig faktiskt, jag har inte varit i västerås tidigare än åkt förbi.

Det är jättesvårt i början men jag vet att i juni kommer vi bara tänk 'hade vi svårt att hitta här?' hah, men jag antar att det är så.


Jag & C var in till stan en sväng på förmiddagen och gick runt lite.. men vi var mest trötta så vi åkte tillbaka vid två och åt lite mat och så.

OTH kollade vi på och sen tog vi oss en liten promenad runt bara, inte lång alls, men skönt att få lite luft ändå.

Efter det var vi hos mig en sväng och nyss har vi sett en film 'donnie darko' tror jag den hette ialla fall.. det var lite skum och mest konstig. va väl sådär tycker jag, men den va bra ibland, haha.


Imorgon börjar jag nio och ska åka bussen helt all by myself. scary. hoho.

Men då slutar jag tolv oxå, wihej, känns...BRA!


over and out.

/S'

Av Sara Lindqvist - 18 januari 2010 19:03

Det är ju faktiskt sant. grymt ju, overkligt, men det är sant och jag trivs faktiskt. Visst, jag har varit här i fyra dagar och så, men det verkar som det kommer bli riktigt bra med allt.


i fredags klockan åtta drog jag, mamma och K iväg mot västerås och var framme vid tolv tiden, vi åkte kanske lite vilse och på vägar vi inte fick åka, men det är ju bara detaljer ;) haha.

Efter det letade vi upp hotellet där dom skulle sova och käkade lite mat.

Sen blev vi alla ovänner för vi hittade verkligen inte till lägenheten.. tog iaf en timme, men allt löste sig och tilslut så.

Lägenheten var verkligen inte ren eller nått men vi städade mycket och det blev helt okej sen..

Sov ensam första natten och sov hur bra som helst.


På lördagen gick jag upp redan åtta för att jag trodde dom skulle komma men dom kom inte förns elva, men då åkte vi in till stan eller till ett köpcentrum först. Sen in till stan för att möta upp familjen Andersson minus bröderna och plus P.

Vi hittade till varann efter en hel del crazy bilåking. haha, man visste inte om man skulle skratta och gråta tillslut, haha.

Iaf så åt vi på en restaurang, jättegod mat faktiskt.

Sen drog vi till min lägenhet för C hade inte fått sin än. Så då var vi sju styckna i min lilla etta, men det är väl myyyysigt, hihi.

Mamma & K åkte hem vid fem tiden och jag blev med dom andra till hotellet där dom skulle sova.

Vi pratade väl mest, åkte hiss, och tog en promenad minus KG dåra. Haha, var nog den roligaste promenaden jag haft på länge. hehe. Men vi hittade tillslut och fick våra chips, haha.

Vid sju skjusade dom mig tillbaka så sov jag här ensam igen, hihi.


På söndagen, alltså igår så kom dom och hämtade mig vid halv elva, elva någongång. Så åkte vi till köpcentrumet vi var i lördags, hälla.

Så handlade vi väl och så.. för att vänta på att C skulle få sin lägenhet, men det dröjde så vi gick upp till min lägenhet igen och satt här en stund.

senare kom F & H och skulle hjälpa C med sägen och allt de där, men dom fick väl komma upp till mig oxå dåra, så vi var sju styckna igen.

Tror klockan blev sex när hon fick lägenmheten, sjuuuukt ju. Men tur att hon fick den iaf, så vid sju tiden åkte dom hem och va tomt det är nu! man van med jättemycket folk så är det bara jag & C kvar.


Har varit en rikitgt rolig helg och alla som hjälpt till är bäst. så himla bäst oxå.


Idag började jag på högskolan & det gick faktiskt ganska bra, svårt och säga efter första dagen, men det blir nog bra :)


Over and out

/S'




Av Sara Lindqvist - 14 januari 2010 22:33

Klockan nio ringde syrran och väckte mig och jag råkade somna om till tjugo över och skulle gå tjugo i, men snabb var jag och tjugo i var jag påväg faktiskt..

Jag & syrran gjorde lunch tills pappa skulle komma hem.

Sen åt vi tre mat och kollade på en film. Tiden gick fort och vid ett var det dags att säga hejdå till syrran, i'll miss her.

Juste innan så träffade jag N oxå, det var et bra tag sen, ganska trevligt faktiskt.


Klockan två kom M och vi spelade SS och det gick väl sådär för mig tycker jag.

Sen kollade vi bara på tve och slappade. Tycker faktiskt det var lite deprimerande för jag kommer sakna henne mest av alla..


Klockan sex så kom E & H och hälsade på. Vi åt hallonpaj och kollade på 'baksmällan' sjuuuuuk film, men typ världens roligaste, hihi.

Trevlig kväll.


Jag är trött, världigt trött..

Jag är lessen, väldigt lessen...


Imorgon bor jag i västerås och en period framöver. hoppas det löser sig med allt och att det blir bra.

Av Sara Lindqvist - 14 januari 2010 00:06

Dag 2


Det var igår det och jag hade planerat att gå upp typ nio eller kanske till och med åtta men jag va så trött och hade så himla ont i magen så drog mig till elva. Men sen ringde syrran och då blev jag pigg och pallrade mig upp...

Gjorde två sattsar bullar och gav bort dom såklart, lika kul varje gång. Minen på den mannen alltså, alltid kul och se. Haha.

Planerna jag hade tänkt mig hur eftermiddagen skulle spenderas sprack också. Så hela dagen var ingen planeringsdag precis.

Men jag bjöd E & O på pizza så satt vi hos Papi i hans lägenhet och såg på film och prata en massa, mysig kväll!


Dag 3


Det var idag det och det har varit full rulle hela dagen måste jag säga.

Halv elva åkte jag & mami (haha, låter för kul) till karlstad för att handla lite grejer och vi hann med en hel del. Hittade allt jag ville ha just nu ialla fall på bara några timmar för vi var hemma tre redan.

Halv fem började jag packa och jag var typ klar halv nio!!! en hel del var det allt. Men skönt att det blev fixat ikväll för...


... imorgon har jag inte tid. hihi.



Av Sara Lindqvist - 11 januari 2010 20:53

Den sista veckan i värmland på ett tag har kommit nu, för jag fick, tidigare idag reda på att jag fått en lägenhet och det är verkligen en lättnad.

Nu är det verkligen på riktigt. Skulle flyttat på lördag men det blir redan på fredagmorgon så.. one day går bort.. :( synd det, men men.


Idag klockan halv tolv promenarade jag till centrum för att möta upp H! vi åkte lite med bilen för sötisen har fått körkort (GRATTIS) så vi åkte en sväng till Ransäter och sprang på gärdet med hennes hundar, superkul och jobbigt, haha. Men myyyyyys.

Sen åkte vi vidare till Hagfors och åkte runt och lekte i snön med hundarna igen. Det är så kuuuul, hihi.  

Det var en rikitgt mys dag! har saknar henne så himla mycket, helt sjukt. Jag KOMMER även sakna henne jättemycket. Hon är en utav mina bästa vänner fortfarnade.

Vid halv fem åkte jag med bussen hem och pratade lite med G, trevligt. Sen kom C också, så henne pratade jag en hel del med. trevligt värre.

Även T, knäppisen. höhö.


EN VÄLDIGT BRA DAG.

Av Sara Lindqvist - 10 januari 2010 20:34

Ett inlägg om en väldigt lyckad fest!


I fredags åkte jag in till Hagfors vid tre tiden så jag och C fick handla lite. Typ 7 chipspåsar, lite dricka och en tandborste (glömde min, haha).

Sen fort 'hem' och fixa. Hämta P & F. Skyndaskynda, vi kom iväg sent men det gick bra ändååå. Så var vi fyra där vid baster skolan och fixade. (haha, tror seriöst vi fyra kan ha kul utan folk ja, haha, men jaja.)

Första folket kom vid sju. Mina munkforsvänner. S, M & M.

Sen flöt det väl bara på, så va det en hel hög där. Superkul dom som kom, jag hade så himla kul heeeela kvällen, det blev så himla lyckat allting och jag är så himla glad för det.


Nu är jag mest lessen bara.. för jag får reda på om jag får en lägenhet imorgon och det är nästan hundra procent säkert att jag får det.

Jag kommer sakna så himla mångaaaa!!!! jag gråter. men det löser sig nog :) hoppas jag.


Igår dängde jag M i sing star igen ;) haha, lite bitter hon blev. Men en rolig kväll vara det faktiskt. Hon är nog den jag kommer sakna lite extra.


Jobb-inägget, tar ja inte just nu.. men det kommer!


JAG HAR VÄLDENS BÄSTA VÄNNER <3

(nivetvilkaniär) <3



Presentation


Sara 21 år och hela livet framför sig! Just nu händer det inte mycket.. det rullar på. vikarie på servichuset, nyss börjat plugga till usk, umgås med vännerna och långa promenader - livet dä. puss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards